Om oss

Ekeliden entreprenad AB

Vi på Ekeliden Entreprenad AB är ett byggföretag som arbetar inom stor Göteborg med omnejd. Vi är en total entreprenör vilket innebär att vi arbetar med helheten. Vi arbetar med alla moment från start till färdigställande av projektet.

Vi är en blandad grupp hantverkare där alla inom arbetslaget jobbar med olika arbetsmoment och det dem är bäst på. Vi tror på rätt man på rätt plats. Detta för att försäkra oss om att slutprodukten blir så kvalitativ som möjligt.

Nöjda kunder

Vi är ett företag som alltid strävar efter att lämna varje kund helt nöjd. Av den anledningen försöker vi alltid anpassa arbetet efter de önskemål och behov som finns. Som kund kommer du därmed få den hjälp du eftersöker.

Flexibilitet

Tack vare gedigen kompetens kan vi åta oss det mesta inom badrum och renovering. Vi arbetar alltid effektivt och noggrant med stort fokus på kvalitativa resultat. Här hos oss kan du få hjälp att förverkliga din vision.

Kvalitet

Ekeliden entreprenad AB vill alltid ge det där lilla extra till varje individuell kund. Vi arbetar med god kommunikation innan, under och efter arbetets gång, allt för att kunna leva upp till era förväntningar.

© Ekeliden entreprenad AB 2023.